25 Lagu-lagu Terbaik Yoyo Suwaryo


Tamtu angel milih endi sing layak dadi lagu paling enak Yoyo Suwaryo sepanjang jaman. Lan, sampe sekien para penggemar Yoyo S. ora bisa njawab lagu apa sing ndodoki rengking siji. 

‪Kayane kabeh lagu Yoyo S. sing awit tahun 1980-an sampe tahun 2000-an nduweni kenangan dewek-dewek ning ati Yoyo Suwaryo Fans Club (YSFC). Maklum, penggemare Yoyo S. lintas kalangan lan profesi. Tua enom akeh sing seneng. 

Mbokan bli ngandel, cek lagu cover youTube. Bocah sing bli weruh lan lahire nembe sewise Yoyo S. ninggal gah pada merekam-ulang (recycle song) lagu-lagune.

Krana salah siji penggemar Yoyo S. reang gan pada bli bisa tegas endi lagu sing paling enak. Apa bagus lagu pihak ketiga ketimbang kirim donga? 

Atawa lagu enakan luwih bagus ketimbang langka judule? Apamaning luwih bagus endi lagu sumpah setia dibanding mboke bocah? ‪

Mung, priwena bae ya kudu dipilih endi lagu sing paling bagus? Sengaja reang milih lagu ruwed ana ning rengking siji. 

Lagu kien pesan morale bagus pisan. Pitutur supaya urip aja nutugi napsu, uripa sing sederhana. Aja ngandelaken utang lan anak bogor (bagen tekor asal kesohor). 

Kien 25 lagu paling enak Yoyo Suwaryo jare reang.


  1. Ruwed, lagu masterpiece kebek pesan moral. Lamona bli weruh lagu kien tapi ngaku fans berat Yoyo S, duh sampean manjing wong-wong sing rugi. 
  2. Enakan,  lamona kanda lagu enakan, seniman tarling sekien blajara ning Yoyo lan Dariyah. Maksude blajara gawe syair lan isi pesane sing bagus pisan. Kampanye enake wong rumah tangga, tapi akeh syarat lan ketentuan.
  3. Pihak Ketiga, pertama ngrongokena lagu kien ya waktu putus cinta. Aduuuh ngwakili perasaaan reang wong enom. Larane putus cinta. Wis langka harapan bisa demenan maning.
  4. Kirim Donga, kesan sing paling nandes lagu kien ya iringan musike. Syahdu. 
  5. Mboke Bocah, lagu kien lumayan nyunda. Musik tarling rasa sunda. Harmoni angklung. Pesan morale gan bagus. Prioritas utama wong sing duwe kluarga ya pasangan urip. 
  6. Bli Butuh, cerita ego sewijine laki. Wong lanang sing bli bisa maafaken rabine. Lumayan nandes.
  7. Sekulit Bawang, lagu spesial. Landep ceritane. Maen nyeleweng. 
  8. Aja Rewel, lagu kunci karier raja tarling. Lagu terakhir, perpisahan karo penggemare. Pesan morale lumayan. Tentang sikap masa bodo. Aja ngurusi masalahe wong sejen. Sebenere lagu lawas, rilisan ulang. Pertama digawakaken ning Dariyah.
  9. Pengen Kelakon, tentang donga lan harapan. Impiane wong lagi gandrung. Mabok cinta. 
  10. Mampang-mumpung, lagu kien bli pernah manjing album best of the best. Jare reang tetep lagu kien istimewa. Syaire mantap pisan, sastrais banget.
  11. Sumpah Setia
  12. Kesiben
  13. Terserah
  14. Jodoh Jorog
  15. Ana Pareng
  16. Aja Bohong
  17. Jawa Sunda
  18. Bapuk
  19. Dewa
  20. Mung Siji
  21. Cungkring Dadi Raja
  22. Kepegot Tresna
  23. Cinta Dudu Jamu
  24. Demen Dewek
  25. Aja Watir

Akun resmi terkait informasi, pengumuman dan konten blog.

Terlawas

12 komentar:

  1. ntar yang ilang tambah lagi mas bro..!!

    BalasHapus
  2. mas di jadiin 1 aja donk dalam bentuk rar,, ntar ane beli dah,, ini nomer ane mas 085351575979 kula wong dermayu kulon mas'

    BalasHapus
    Balasan
    1. Terimakasih sudah mampir, mangga mampir ke gubug saya.

      Hapus
  3. ya sa setuju ,nanti sy pun pesan mas ,087710423179

    BalasHapus
    Balasan
    1. Trimakasih sudah berkunjung, maaf link downloadnya sudah over quota.

      nanti saya perbaharui

      Hapus
  4. mas ko ini lagu2nya gak bs didonlot?

    BalasHapus
    Balasan
    1. maaf ... nanti saya perbaiki link downloadnya

      Hapus
  5. Yg mmpir ke istana sya monggo yo.

    BalasHapus
  6. Yah ko not found sih kang..gak bisa di unduh nih..perbaiki dong..

    BalasHapus


EmoticonEmoticon