[Gurit] Ayat-ayat Kasmaran-3


Tiket Swarga
dening : Meneer Pangky

Duh wongayu ... sing percaya,
kakang kuh demen lan tresna.

Lamona tek ajak nikah,
bruk ngomonga pengen maskawine apa?

Tekad urip kakang pengen dadi siji,
arep jaluk apa pasti bakal tek turuti.

Kuwen maning nembe red ferrari,
tiket swarga gah kakang pasti ngupai.

Sing penting aja jaluk duit,
kakang lagi blajar ngirit.

Dudu sih kakang medit,
ngertia kien jagat tandur ... jaman paceklik lan pailit.
***

Akun resmi terkait informasi, pengumuman dan konten blog.

Comments


EmoticonEmoticon