Lanang & Gedang, Apa Bedane?


Jare wong ngomong gedang rasane enak jeh !! Apamaning gedang raja nangka, ya gede ya manis ya pulen ya wareg. Lantarane krana gedang kandungan gizine akeh protein lan karbohidrate.

Efek wong tas mangan gedang langsung bisa krasa. Bayi sing cilik mentik gah yen tas didulangi gedang, langsung bae kesenengan, aktif.

Jare reang, wong lanang kuh bli bedane lan woh gedang. Wong lanang kuh kaya gedang, dudu krana duwe "gedang"?

Kewilang woh sing bli atos lan ning jerone alus pulen pisan. Bli bedane karo wong lanang, katone bae akas lan gawe ngeri. Padahal sekali diremes gah langsung lemes. Hahhaha.
Yen gedang enak, wong lanang sih enak bli ya?

Ngomongaken soal wong lanang, pasti ana ubungane karo ihwal kejantanan lan kesejatian. Apa sih sing aran lanang sejati? Apa sih sing aran lanang jantan? Apa awak empag lan keker? sing dadi jaminan kesebut lanang jantan. Apa sing ebat ning ranjang lan pinter ngrayu? Sing jamin wong lanang bisa kesebut jantan.

Apa kudu duwe "gedang raja nangka" sing gede ya dawa. Aduuuuuuuuhh !! Coba sih !! Apa kuwen sing gawe wadon ketarik lan mareki?

Kabeh mau sing disebutaken, apa dadi gawe "lanang jantan" ning mata wadon. Apa kuwen sing gawe wadon bisa demen?

Ana  sing duwe keluwihan soal materi, mampu bayari lan nukukena apa bae, nawaraken bisa ngupai macem-macem barang mewah, mobil mewah, lan umah mewah. Apa bisa gawe wadon seneng, apa gawe wadon malah ngrasa hina pisan. Lah sih, kitane wadon apaan? Rega dirine diurup karo maneka werna barang mewah sing disebutaken mau.

Apa lanang sing nawaraken diri, getih seger lan rosa. Nunjukaken jantan klawan pisike sing masih kebek tenaga lan perkasa. Ngakune gedange dawa lan gede, bisa suwe sampe jam-jaman. Ampuuuuun, hahhaha.

Sing pamungkas, ana sing ngaku ngaksi katon pinter lan cerdas, ya alim ya baik hati. Mending yen asline pinter bin cerdas, yen asline bloon. Katon pisan dlebuse, wirang-wirangaken bae. Sing katon alim menengan lan wonge baik hati. Jare wadone, nyurigakena. Apa ana sih jaman sekien wong sing sempurna. Tobaaaaaaaaaaaaat.

Dadi, sing asline kesebut lanang sejati bin jantan kuh sing kayang apa ya? Kekandaan soal wong lanang, gedang, jantan, lan sejati. Bisa disimpulaken mengkenen.

“Sewijine lanang sing kesebut sejati bin jantan, sanalika oli apa sing tek sebut “elusan wadon”. Wong lanang kuh dilairaken, ngembang, lan digedeaken ning momongane wadon. Kanggo dadi sejati bin jantan kuh butuh lan perlu sewijine wadon sejati uga. Sebab, sing aran lanang kuh bli bedane woh gedang. Yen woh gedang ya dadi woh gedang bae, aja pengen dadi woh-wohan sejen. Mampan wong wadone gah doyan lan seneng ning gedang. Dudu lantaran wong lanang pancen duwe gedang”.
***
Sumber Photo :
https://indahwatisetiakawan.files.wordpress.com/2012/11/bananes.jpg

Akun resmi terkait informasi, pengumuman dan konten blog.

2 komentar:


EmoticonEmoticon