[Gurit] Ayat-ayat Kasmaran-1


Lanang Bangkok
dening : Meneer Pangky

Yen sira nantang, reange gan masih kurang,
Nembe sepisan durung gah telung tarungan.

Reang wong lanang aja dianggep sepele,
sebab kakang dudu jago kate sing kuntet awake.

Kakaaaaaang kih jago bangkok,
jago paling anti keok.

Abang meret jenggere,
ireng mrenges wulune,
landep ... landep pisan jalune.

Apamaning tlampekane nok,
pancen sira kokokpetok ... kokokpetok,
Arep mleding arep ndodok,
Kakang kih nooook ... lanang bangkok.
***

Akun resmi terkait informasi, pengumuman dan konten blog.

Comments


EmoticonEmoticon