[Gurit] Ayat-ayat Kasmaran-2

Posting Komentar

Warnyem
dening : Meneer Pangky

Mampan kakaaaaaang ... bli lok inung-inungan.
apamaning maen lan demenan.

Kuwen maning poya-poya,
sedengane mangan blanja.
duh kengelaaaaaaaaaan ... Nyem!

Dilawani usaha awan lan bengi,
sing dimaksud pengen nyenengaken anak lan rabi.
mung sayang Gusti durung maringi!
duh nangapa ... Nyeeeeeeem sira bli nyadari?

Warnyeeeeeeeeeeeem, kakang balik rasa kangen ora kejagan
gawa duit mung seongkosan
kerjane durung gajian.
duh .... Nyem sabara dingin!

Warnyem .... salah apa dosa apa?
laki teka ditinggal lunga.
tong boro dijak kanda.
laki takon bli ngladeni!
***

Related Posts

Posting Komentar