Adol Sabrang - The Series of Talkiban [14]

Posting Komentar
"Ban, usaha 2017 sing paling bagus apa ya?"
"Adol sabrang, puk"

"Sing bener gah?"
"Iya"

"Sabrang abang apa sabrang ijo?"
"Sabrang lor lan kidul, bila perlu sabrang kulon lan wetan bagian warisane di dol"

"Sik kuh, tingeling"
"Hahahhaa. Mlayu"
***

Related Posts

Posting Komentar