Jago - The Series of Talkiban [17]

Bature Talkiban, Dulgepuk curhat ning status pesbuk. Rupa-rupane Dulgepuk lagi kesirian karo ayam jago. Mengkenen curhate.

“Go, kari sira ayam wadone kosi akeh. Kari Dulgepuk laka sing nyangkol. Boro-boro siji, ana gah bating. Apamaning sing nom-e sing tua gah bli keduman-duman acan. Ncak gah, go! Njaluk ayam wadone, Dulgepuke pengen ber-cinta. Oyes”.

Talkiban geguyu bli ketahan, sampe kepingkel-pingkel.
***

Akun resmi terkait informasi, pengumuman dan konten blog.

Comments


EmoticonEmoticon