[Humor] Suparman & Superman

Posting Komentar
Suparman lan Superman iku pada. Pada-pada wong bener. Suparman pemuda desa sing mbakti ning wongtua. Superman, menusa gonggo sing dadi musuh wong brandal.

Bedane Suparman doyane lengko. Superman doyane pizza. Sijine ngenggo sempak sijine beli. Eeeeeeeeee gondal-gandul.
***

Related Posts

Posting Komentar