[Humor] Suparman & Superman

Suparman lan Superman iku pada. Pada-pada wong bener. Suparman pemuda desa sing mbakti ning wongtua. Superman, menusa gonggo sing dadi musuh wong brandal.

Bedane Suparman doyane lengko. Superman doyane pizza. Sijine ngenggo sempak sijine beli. Eeeeeeeeee gondal-gandul.
***

Akun resmi terkait informasi, pengumuman dan konten blog.

Comments


EmoticonEmoticon