[Humor] Suparman & Superman

Suparman lan Superman iku pada. Pada-pada wong bener. Suparman pemuda desa sing mbakti ning wongtua. Superman, menusa gonggo sing dadi musuh wong brandal.

Bedane Suparman doyane lengko. Superman doyane pizza. Sijine ngenggo sempak sijine beli. Eeeeeeeeee gondal-gandul.
***

Sekjend Dewan Kesenian Indramayu

Comments


EmoticonEmoticon