Ndidik Wet Bocah [1]

Dadi guru reang nyoba ngembangaken sifat-sifat sing diprogram kanggo kepribadiane. Ora bagus bocah terus-terusan belajar. Dolan gah pada posisine penting. Mampan sebenere kudu imbang. Dolanan gawe bocah bisa kembul [adaptasi] lan lingkungane. Yen sering dolan bisa gawe bocah ora mentingaken dirie dewek [Sikap Individualis].

Waktu dolanan saban kumpul bocah gawe aturan-aturan dewek. Bab mengkenen bagus kanggo pengembangan sifat tanggung jawab & disiplin. Aja heran ana istilah di-oja [ora dibaturi] yen salah siji bocah ora na'ati aturan sing digawe kumpulan dolan mau. Masih akeh sebenere manpangate, mung cukup telu bae dingin. Mengko gampang sejen waktu.
***

Akun resmi terkait informasi, pengumuman dan konten blog.

Comments


EmoticonEmoticon