Kucing Kera - The Series of Talkiban [23]

Udan deres rigel ning Desa Tegal Grubug. Ning esor Jondol Prapatan ana kucing loro sing lagi ngaub. Loro-loroane urusan. 

Kucing Gede : "cing, sira mah aneh yakin.. cilik-cilik wis metu kumise,,,,hahahaha hadeuh, ana-ana bae.."

Kucing Cilik : "tenimbang sira kucing bli duwe wirang bagen gede gah, wis weruh susune gede, keluyuran awan bengi ora nggo BH. tua-tua jeh nakal.."

Talkiban sing padaan ngaub risi, kenang swara kucing kera. "Hus-hus-hus.. Bubar-bubar-bubarr.."
***

Akun resmi terkait informasi, pengumuman dan konten blog.

Comments


EmoticonEmoticon