Karaoke – The Series of Talkiban [19]

Sedulur batur, rabi reang Warnyem, hobine karaokean. Ora ning arep komputer, ora ning kamar mandi, ningendi-endi gah ora lok klewat. Karokean bae!

Yen langka mic-e, padu oli bae. Yen lagi masak, lading sing dadi mic. Yen lagi adus, gayung sing dadi mic. Yen ning kamer, barange reang sing dadi mic. 
*** 


Akun resmi terkait informasi, pengumuman dan konten blog.

Comments


EmoticonEmoticon