Cirine Wong Puasa – The Series of Talkiban [27]

“Priwen carane bisa weruh? Wong sing puasa lan wong sing bli”.
“Sing gaya mlakune.”.
“Salah!”

“Sing wetenge, yen blending kaya reang, ya bli puasa”
“Salah!”

"Hmmpttt sing kerep idune, ya bli puasa" 
“Haha. Salah!”

“Sing lambene, garing kaya tela ketiga”.
“Hadeeeeeeeeeuhh setitik maning”.

“Dadi apa sih, seng bae gah. Pegel. Salah bae”.
“Sing wentise, ban. Ketengere”.

“Lah sih ... bisane?”
“Ya misal wong bli puasa, terus mangan ning warung sing kedeleng cuma wentise, ketutup ordeng”.
***

Akun resmi terkait informasi, pengumuman dan konten blog.

Comments


EmoticonEmoticon